skip to Main Content
first-inline-header-homepagina

Welkom bij First in Line!

First in Line is opgericht in 2004 door Willeke Pijfers en verzorgt de verkoop en distributie van Permess Interlinings aan de Nederlandse confectie-industrie. Willeke kwam op haar 19e in dienst bij Permess en als sales manager Nederland heeft zij binnen de modebranche een zeer goede naam verworven en een trouwe klantenkring opgebouwd. Met alle ervaring, vakkundigheid en kennis van de markt ging ze na bijna 18 jaar de uitdaging aan om een zelfstandige onderneming op te zetten: First in Line B.V.

Permess

Permess is, evenals First in Line, gevestigd in het Twentse plaatsje Goor en werd aanvankelijk opgericht in de jaren 60 als lid van de “Koninklijke Textielfabrieken Nijverdal-Ten Cate NV”. Sinds 2005 is Permess International verzelfstandigd met productiefaciliteiten in Nederland, China en Bangladesh. Daarnaast heeft zij dochterondernemingen in ItaliĆ«, het Verenigd Koninkrijk en Turkije.

Permess International is een ISO 9001: 2000 gecertificeerd bedrijf en heeft een wereldwijd netwerk van agenten en distributeurs.

www.permess.com

Collectie

Onze kwalitatief hoogwaardige collectie bestaat uit non wovens, (half)breisels en wovens in verschillende samenstellingen. Daarnaast leveren wij haardoek, pocketing, kragenvilt, interlining voor embroidery – garment dye – leer e.d. en een uitgebreide diversiteit aan recht- en schuingesneden band waaronder o.a. het Qlexx tape.

De ecologische voetafdruk van de textielindustrie is groot.
Wij zijn dan ook voorstander van duurzaam textiel, geproduceerd van grondstoffen waarbij geen pesticiden of chemicaliƫn gebruikt worden en waarbij extra aandacht wordt besteed aan de gevolgen voor mens en milieu.

Permess International is gecertificeerd leverancier van GOTS (Global Organic Textile Standard), OEKO-TEX en GRS (Global Recycling Standard) producten.

Wij hebben verschillende duurzame stoffen opgenomen in onze collectie. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken met onze green-range collectie.

Fashion Outlet Sales

Met alle contacten in de confectiewereld binnen handbereik zijn wij in 2009 begonnen met het organiseren van sample- & outletsales onder de noemer Fashion Outlet Sales.

Wil je een uitnodiging ontvangen voor onze sales of ben je op zoek naar meer informatie?

www.fashionoutletsales.nl